
روانشناس ایرانی در چین
در این مقاله، بازتابی از مشاوره با یک روانشناس ایرانی در چین را خواهید دید. چین سنت ها و شیوه های فکری خاصی را دارد که کاملاً متفاوت از فرهنگ ایران است. به عنوان مثال: در حالی که چین کشوری با جمعیتی نزدیک به 1.4 میلیارد نفر است، اما دارای زیرساخت های جوان و پراکنده در حمایت از خدمات بهداشت روان است. به همین دلیل روانشناس ایرانی در چین و ایران شدیدا تمایل دارد بدانند که چگونه می توانند مشکلات ساکنین ایرانی در چین که به خدمات تراپی نیاز دارند را بر طرف کنند. از جهت دیگر ایرانیان زیادی که در چین زندگی می کنند نمی توانند به راحتی حتی با یک روانشناس چینی مسلط به زبان انگلیسی رابطه برقرار کنند زیرا به دلیل تفاوت الگوی زبانی این کار بسیار سخت است. شما تصور کنید ارتباط گیری در روند جلسات روانشناسی در ایران گاهی با بعضی از مراجعین ایرانی بین یک روانشناس ایرانی و مراجع از خود ایران ارتباط درمانی به راحتی شکل نمی گیرد، چه برسد به مراجع کننده یا روانشناس چینی!!.
پیشنهاد می کنم این مقاله بخوانید: معرفی کتاب های روانشناسی خوب
روانشناس ایرانی در چین
من یک روانشناس هستم که از سال 2010 در چند کلینیک کار می کنم. ساکنین ایرانی در کشور چین تقاضا دارند آنچه را که ما از روان درمانی می دانیم در جلسات مشاوره برای حل اختلالات روحی مطرح کنیم و البته من و همکارانم از مشاوره به آنها خوشحال هستیم. پس از چندین سال کار و تدریس، بیش از آنچه انتظار دارم، تلاش می کنم در مورد فرهنگ کشورهای مختلف و به خصوص در حوزه رواندمانی یعنی درمان غیر دارویی پژوهش کنم، تا مشکلات پیرامون مهاجرت را بهتر درک کنم تا هموطنانم بهترین تراپی ممکن را در سخت ترین شرایط ممکن دریاف کنند.
مثال
میترا یکی از مراجعان ماست که دانشجو و ساکن شانگهای چین است و می گوید: روابط شخصی پرباری با همکلاسان چینی خود دارم و چیزهایی که در چین یاد گرفتم در زندگی شغلی و حرفه ای ام با من ماندگار شده است. اما اغلب قربانی تعصبات فرهنگی می شوم، طرز تفکر خود را صرفاً (همه چیز همانطور هست) می بینم اگرچه این موضوع واقعاً و هرگز درست نیست. (این موضوع بسیاری از ایده های روانشناسانه را در بر می گیرد). با اینکه چینی ها مانند فرهنگ ایرانی بر تناسب فرد در خانواده و گروه اجتماعی تاکید می کنند، اما یک واقعیتی وجود دارد که من تمایل دارم آن را در نظر بگیرم.
روانشناسان چینی بیش از حد کار می کنند. آنها به طور معمول روزانه چند ده بیمار، از جمله بیمارانی که نیاز فوری به درمان تخصصی سلامت روان دارند را، دارند ویزیت می کنند. مراجعه به روانشناس چینی تغییر در دیدگاه های من ایجاد کرده است اما طبق تجربه دیگران و همچنین احساس و منطق به من می گوید مشاوره با روانشناس هم زبان در درک سوگیری های شناختی کمک بهتری می کند. قابل ذکر است، روانشناسم به من آموخت ما نمی توانیم به طور مؤثر انعطاف پذیر باشیم، مگر اینکه متعهد شویم که از فرهنگ هایی که در آن قدم می گذاریم نیز، یاد بگیریم. برای یادگیری و گوش دادن ذهن باز داشته باشیم. لذا، چیزهای زیادی در مورد شیوه های تفکر فرهنگ های مختلف و خودم کشف کرده ام.
روانشناسان معروف در چین
در چین، روانشناسی به عنوان یک رشته علمی در حال رشد و توسعه است و تعدادی از روانشناسان برجسته با تحقیقات، آموزش و درمان های بالینی خود تأثیر قابل توجهی بر این حوزه داشته اند. در ادامه به برخی از روانشناسان معروف چینی اشاره می کنم:
دکتر کای یون (Cai Yun)
دکتر کای یون یکی از پیشگامان در زمینه روانشناسی بالینی و مشاوره در چین است. او به عنوان استاد در دانشگاه پکن فعالیت می کند و در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله اضطراب، افسردگی و اختلالات استرس پس از سانحه تحقیق می کند.
دکتر ژانگ مینگ یی (Zhang Mingyi)
دکتر ژانگ مینگ یی متخصص روانشناسی تربیتی و روانشناسی رشد است. او در دانشگاه شانگهای تدریس می کند و پژوهش های گسترده ای در زمینه رشد کودکان و نوجوانان و تاثیرات محیطی بر رفتار آن ها انجام داده است.
دکتر لیو جینگ (Liu Jing)
دکتر لیو جینگ یکی از روانشناسان برجسته در زمینه روانشناسی اجتماعی است. او در دانشگاه فودان فعالیت دارد و تحقیقات او عمدتاً بر روی تعاملات اجتماعی، هویت اجتماعی و تاثیرات فرهنگی بر رفتار متمرکز است.
دکتر چن لی (Chen Li)
دکتر چن لی روانشناس برجسته ای در زمینه روانشناسی صنعتی و سازمانی است. او در دانشگاه علم و صنعت چین فعالیت می کند و پژوهش های او بهبود عملکرد کارکنان و تاثیرات روانشناختی محیط کاری بر بهره وری را بررسی می کند.
دکتر وانگ زی (Wang Zi)
دکتر وانگ زی یکی از روانشناسان معروف در زمینه روانشناسی سلامت است. او در دانشگاه پزشکی پکن فعالیت دارد و پژوهش های او عمدتاً بر روی تاثیرات روانشناختی بیماری های مزمن و استراتژی های مدیریت استرس متمرکز است.
دکتر ژو یی (Zhou Yi)
دکتر ژو یی یکی از روانشناسان برجسته در زمینه روانشناسی فرهنگی است. او در دانشگاه ژجیانگ تدریس می کند و تحقیقات او به بررسی تاثیرات فرهنگ بر رفتار و شناخت انسانی می پردازد.
دکتر گائو شیائو مین (Gao Xiaomin)
دکتر گائو شیائو مین متخصص روانشناسی بالینی و روان درمانی است. او در دانشگاه نانجینگ فعالیت می کند و به ویژه در زمینه درمان اختلالات اضطرابی و افسردگی تخصص دارد.
دکتر یانگ کینگ چی (Yang Qingchi)
دکتر یانگ کینگ چی روانشناس برجسته ای در زمینه روانشناسی شناختی است. او در دانشگاه چینگ هوا تدریس می کند و تحقیقات او به بررسی فرآیندهای شناختی مانند حافظه، توجه و تصمیم گیری متمرکز است.
دکتر لیو چونگ چین (Liu Chongqing)
دکتر لیو چونگ چین یکی از روانشناسان معروف در زمینه روانشناسی خانواده و مشاوره خانواده است. او در دانشگاه جنوب غربی چین فعالیت می کند و پژوهش های او به بررسی دینامیک های خانواده و تاثیرات آن بر رشد فردی می پردازد.
این روانشناسان با تلاش های علمی، آموزشی و بالینی خود نقش مهمی در پیشرفت روانشناسی در چین ایفا کرده اند و به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می کنند.
مهارت روانشناس ایرانی در چین
با توجه به مطالبی که در مورد سلامت روان ساکنین کشورهای پیشرفته خواندید، من به این فکر افتادم که چطور میزان سلامت روان را در کشورهای به سرعت در حال توسعه در میان ایرانیان بررسی کنم. در اینجا دو سؤال است که به ذهن خطور می کند:
- آیا میزان سلامت روان ایرانیان در کشورهایی مانند چین طی یکی دو دهه اخیر کاهش یافته است؟
- اگر چنین است، چرا آمار مهاجرت بر اساس اعلام مسئولین در حال افزایش است؟
جالب است بدانید با توجه به افزایش یادگیری زبان چینی مهاجرت به چین هم در حال افزایش است. تا آنجا که واضح است علت این موضوع احتمالاً عامل مشترکِ مزایای زندگی بهتر با افزایش سود اقتصادی و اعطای بورسیه های تحصیلی به دانشجویان است. اما در شهری مانند پکن، متخصصانی به نام تراپیست برای نجات افراد دارای عدم سلامت روان استخدام می شوند. کار آنها مستلزم این است، به محض اینکه علامتی هشدار دهنده مشاهده کردند، اقدام کنند. علاوه بر این، تعداد فزاینده ای کلاس های بهداشت روان برای دانشجویان وجود دارد تا یاد بگیرند که چگونه سلامت خود را حفظ کنند و مشکلات خود را در جوامع پیشرفته حل کنند.
همچنین چین شهرت دیرینه ای در شناسایی استعداد کودکان در سنین پایین به منظور تمرکز بر آموزش آنها در آینده دارد.
در عرصه علمی نیز، دکتر لیان کانگ ژو متولد شهرهاینینگ، استان ژجیانگ، چین، یک روانشناس مشهور چینی است که بنیانگذار روانشناسی مدیریت در چین، و همچنین پیشگام روانشناسی صنعتی و روانشناسی مهندسی است.
چین دارای یک قدرت قوی در جهان است. به نظر می رسد مهاجرت به چین نیز در حال افزایش است. اگر به واقعیت امر نگاه کنید، چنان چه در مطالب پیشین نیز مطرح گردید، سوگیری شناختی، تفاوت های فرهنگی حتی در داخل کشور نیز گاهی فرد را دچار سردرگمی می کند که می تواند دلیل این امر در جوامع دیگر نیز باشد. به طور کلی مهاجرت مستلزم گذشت، صبر و بردباری است تا فرد به استقلال شخصیتی بهتر برسد و بعد از آن مسئولیت زندگی خود را بر عهده بگیرد. در نهایت بصورت کاملا مستقل تصمیم بگیرد.
اما بهرحال، جلسات مشاوره می تواند یک زمینه پر ارزش، اما چالش برانگیز باشد. یک روانشناس ایرانی در چین به مجموعه متنوعی از مهارتها و ویژگی ها نیاز دارد تا در مسیر کاری خود با ساکنین ایرانیِ کشوری مانند چین موفق باشد و نتایج خوبی را به مراجعان خود ببخشد. در ادامه بعضی مهارت ها که نیاز است، آورده شده است.
ارتباط در همه زمینه های علم روانشناسی مهم است. اما در رابطه با مهاجرت این امر، مهم و از مشخصه های کاری است که یک روانشناس هم زبان با مراجع خود به کار می گیرد. روانشناس ایرانی در مورد درک رفتار انسان و آنچه می تواند فرد را مستعد کند تا با حفظ هویت خود در جوامع پیشرفته به شیوه ای خاص عمل کند را بررسی می کند. در سراسر عالم انسانهای مختلفی با شرایط متفاوت وجود دارند و دانستن نحوه ارتباط با آنها مهم است. این مهارت همچنین در به تصویر کشیدن احساسات نیز حائز اهمیت است.
- حل مسئله یکی از مهارت هایی است که روانشناس ایرانی در مسیر جلسات مشاوره به مراجع مطرح می کند. مثال: اگر در هنگام مهاجرت همه چیز طبق برنامه پیش نرود، چطور؟ یکی از مهارت های اساسی که یک روانشناس به مراجع یاد می دهد، توانایی حل یک مشکل هنگام رسیدن زمان آن است.
- متعهد بودن: مهاجرت و زندگی در کشورهای توسعه یافته در هر زمینه ای که مستقیماً با زندگی فرد مرتبط باشد دائماً در حال تحول است. اگر شما نیز قصد ورود به چین را دارید، داشتن تعهد نسبت به سختی ها و تلاش کردن تا پایان عمر شرط لازم است. در حالی که ممکن است حفظ این امر برای همه چیز دشواری باشد، بهتر است حداقل یک درک کلی از آنچه در شرایط شما در حال تغییر است داشته باشید تا بتوانید نتایج بهتری بدست آورید.
- ثبات هیجانی: بهترین روانشناس کسی است که بر احساسات خود کنترل دارد. شما ممکن است هر روز داستان های بسیار ناراحت کننده ای بشنوید. برخی از اختلالات روانی می تواند باعث شود که افراد تمایل به خودکشی، افکار مزاحم و دیگر سناریوهای بالقوه ترسناک داشته باشند. حفظ قوه تعقل در مورد شما مهم است تا بتوانید به صورت حرفه ای کار خود را انجام دهید.
- گوش دادن، به ویژه گوش دادن فعال، بسیار مهم است، به ویژه هنگامی که صحبت از مشاوره و ارائه مداخلات درمانی برای کمک به مراجعان خارج از کشور در مراقبت از سلامت روان شان می شود.
در نهایت، روانشناسان بهتر است حس شفقت در شخصیت شان نهفته باشد. همدلی می تواند ارتباط و رابطه ای را که با مراجع ایجاد می کنید را بهبود ببخشد. چالش ها همیشه وجود دارند، اما داشتن این ویژگی های شخصیتی می تواند عملکرد آینده شما را بسیار بهبود بخشد.
خدمات روانشناس ایرانی در چین
افزایش تقاضا در سراسر جهان برای خدمات سلامت روان، یافتن یک درمانگر مجاز و در دسترس را چه به صورت آنلاین و چه حضوری دشوارتر کرده است. نگران نباشید، ما همیشه بهترین خدمات خود را در زمینه های متفاوت درمانهای روانشناختی به شما تضمین می کنیم. هنگامی که نمی توانید شخصاً به یک درمانگر ایرانی دسترسی داشته باشید، قرار ملاقات های ویدیویی می تواند به همان اندازه مؤثر باشد. این فرآیند روند پیدا کردن فرد مورد اعتماد و متخصص را برای مشاوره آسان تر می کند و نیازی به رفتن به یک مکان فیزیکی برای قرار ملاقات نیست و شاید حتی کاهش هزینه هایتان را پیش بینی کند. برای پیدا کردن یک روانشناس آنلاین ایرانی در چین هم شما می توانید با مطالعه رزومه روانشناس به هدف خود برسید.
خدمات روانشناسی برای کشورهای مختلف آسیای
- رواشناس ایرانی در چین
- رواشناس ایرانی در ژاپن
- رواشناس ایرانی در آذربایجان
- رواشناس ایرانی در عربستان
- رواشناس ایرانی در اردن
- رواشناس ایرانی در ازبکستان
- رواشناس ایرانی در اندونزی
- رواشناس ایرانی در تاجیکستان
- رواشناس ایرانی در تایلند
- رواشناس ایرانی در ترکمنستان
- رواشناس ایرانی در ترکیه
- رواشناس ایرانی در سنگاپور
- رواشناس ایرانی در عربستان
- رواشناس ایرانی در قطر
- رواشناس ایرانی در امارات
- رواشناس ایرانی در بحرین
- رواشناس ایرانی در فلسطین
- رواشناس ایرانی در کره جنوبی
- رواشناس ایرانی در مالزی
- رواشناس ایرانی در عمان
- رواشناس ایرانی در هنگ کنک
- رواشناس ایرانی در مالدیو
- و بسیاری دیگر از کشورهای آسیایی که نیاز به خدمات روانشناختی دارند.
راه های مشاوره دیگری نیز در دسترس است، از جمله وب سایت behzadmatin.ir و خط تلفن 24 ساعته مسئول پذیرش مستقیم با اطلاعلت روانشناسی که به افراد دارای اختلالات روحی مشاوره میدهد و شما را به من وصل میکند. این مرکز این اطمینان را ایجاد می کند که بهترین روش ها را برای ایمن نگه داشتن اطلاعات شما و جلسات واقعاً خصوصی (مانند دسترسی به جلسات ویدیویی فقط برای شما و درمانگرتان و عدم ضبط آنها) دنبال می کند.
درمان انواع مختلفی از اختلالات روحی توسط متخصصین اجرا می شود:
- اختلالات اضطرابی
- افسردگی
- دو قطبی
- اختلالات مرتبط با تروما
- زوج درمانی، سکس تراپی
- واژینیسموس
- فرزندپروری، کودک و نوجوان
- اختلالات مصرف مواد
- اختلالات خلقی
- روابط بین فردی
- وسواس
- سبک زندگی (لایف استایل)
در آخر، آیا برای شروع مشاوره با یک روانشناس آماده هستید؟ برای اطلاعات بیشتر در مورد جلسات مشاوره ما با شماره؟؟؟ تماس بگیرید.
زوج درمانگر ایرانی در چین
جدید ترین روشهای زوج درمانی برای مراجعین ایرانی در چین
زوج درمانی یک رشته پویا و در حال توسعه است که زیر مجموعه مشاوره خانواده در نظر گرفته میشود. زوج درمانی روش های مختلفی برای کمک به زوج ها در بهبود رابطه شان به کار می گیرد. با توجه به اینکه یکی از مشکلات شایع افرادی که مهاجرت می کنند مشکلات زناشویی است که اشکال مختلفی اختلافات را در بر می گیرد. در اینجا من بهزاد متین کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی سلامت که کارشناسی و کارشناسی ارشد را هم با گرایش هایی مانند بالینی پشت سر گذاشته ام و حدود 10 سال است که به طور اختصاصی به مراجعین خارج از کشور خدمات خود را ارائه می دهم به جرات می توانم بگویم یکی از بارز ترین مشکلات مهاجرین هدم برقراری ارتباط که اصل اساسی تراپی است می باشد در صورتی که مهاجرین عزیز با یک زوج درمانگر ایرای در چین یا ایران به هیچ عنوان با این مشکل رو به رو نمی شوند. از دیگر کشورهای آسیای که نیاز به زوج درمانگر ایرانی دارند می توان به کشورهای زیر اشاره کرد:
خدمات زوج درمانی برای کشورهای مختلف آسیایی
- زوج درمانگر ایرانی در چین
- زوج درمانگر ایرانی در ژاپن
- زوج درمانگر ایرانی در آذربایجان
- زوج درمانگر ایرانی در عربستان
- زوج درمانگر ایرانی در اردن
- زوج درمانگر ایرانی در ازبکستان
- زوج درمانگر ایرانی در اندونزی
- زوج درمانگر ایرانی در تاجیکستان
- زوج درمانگر ایرانی در تایلند
- زوج درمانگر ایرانی در ترکمنستان
- زوج درمانگر ایرانی در ترکیه
- زوج درمانگر ایرانی در سنگاپور
- زوج درمانگر ایرانی در عربستان
- زوج درمانگر ایرانی در قطر
- زوج درمانگر ایرانی در امارات
- زوج درمانگر ایرانی در بحرین
- زوج درمانگر ایرانی در فلسطین
- زوج درمانگر ایرانی در کره جنوبی
- زوج درمانگر ایرانی در مالزی
- زوج درمانگر ایرانی در عمان
- زوج درمانگر ایرانی در هنگ کنک
- زوج درمانگر ایرانی در مالدیو
- و بسیاری دیگر از کشورهای آسیایی که نیاز به خدمات روانشناختی دارند.
به جدیدترین روش های زوج درمانی اشاره می کنم:
زوج درمانی مبتنی بر شفقت (Compassion-Focused Couple Therapy – CFCT):
این روش تمرکز دارد بر تقویت احساس همدلی و شفقت بین زوج ها. تکنیک های مدیتیشن و تمرین های همدلی در این رویکرد به کار می روند تا زوج ها بتوانند از دیدگاه شریک خود به مسائل نگاه کنند و احساسات همدیگر را بهتر درک کنند.
زوج درمانی متمرکز بر احساسات (Emotionally Focused Therapy – EFT):
این روش توسط دکتر سوزان جانسون توسعه یافته است و بر بهبود و تقویت ارتباطات عاطفی بین زوج ها تمرکز دارد. هدف EFT ایجاد تغییرات پایدار در دینامیک های ارتباطی از طریق شناسایی و تغییر الگوهای منفی ارتباطی است.
زوج درمانی مبتنی بر پذیرش و تعهد (Acceptance and Commitment Therapy – ACT):
این روش به زوج ها کمک می کند تا به جای تلاش برای تغییر یکدیگر، روی پذیرش تفاوت ها و تعهد به ارزش های مشترک تمرکز کنند. تکنیک های ذهن آگاهی و پذیرش در این رویکرد به کار می روند.
زوج درمانی شناختی-رفتاری (Cognitive Behavioral Couple Therapy – CBCT):
این روش بر تغییر الگوهای فکری و رفتاری منفی تمرکز دارد. تکنیک های CBCT به زوج ها کمک می کند تا از طریق تغییر افکار و رفتارهای غیرمفید، روابط بهتری برقرار کنند.
زوج درمانی مبتنی بر شفای زخم های گذشته (Attachment-Based Couple Therapy):
این روش بر اساس نظریه های دلبستگی شکل گرفته است و بر شناسایی و درمان زخم های عاطفی گذشته که ممکن است بر رابطه فعلی تأثیر بگذارند، تمرکز دارد. هدف این است که زوج ها بتوانند ارتباطات عاطفی امن تری برقرار کنند.
زوج درمانی مبتنی بر روایت (Narrative Couple Therapy):
این روش از تکنیک های داستان گویی و بازنویسی روایت های زندگی استفاده می کند تا زوج ها بتوانند الگوهای منفی گذشته را تغییر داده و داستان های جدیدی برای آینده شان ایجاد کنند.
این روش ها بر اساس پژوهش ها و تجربیات بالینی توسعه یافته اند و هر یک می تواند برای زوج های مختلف با نیازهای متفاوت مفید باشد. انتخاب روش مناسب بستگی به مسائل خاص زوج و ترجیحات شخصی آنها دارد.
افراد مشهور در حوزه زوج درمانی در کشور چین
در حوزه زوج درمانی در چین، چندین فرد برجسته وجود دارند که نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این رشته ایفا کرده اند. در ادامه به برخی از این افراد اشاره می کنم:
دکتر جیا زونگ مین (Jia Zhongmin):
دکتر جیا زونگ مین یکی از پیشگامان روان شناسی و زوج درمانی در چین است. او به عنوان استاد و پژوهشگر در دانشگاه پکن فعالیت می کند و کارهای پژوهشی و بالینی گسترده ای در زمینه روابط زوج ها و خانواده ها انجام داده است.
دکتر هو یاهوی (Hu Yahui):
دکتر هو یاهوی متخصص روان شناسی بالینی و مشاوره ازدواج و خانواده است. او در مراکز مختلفی در شانگهای فعالیت دارد و به ویژه در زمینه درمان مشکلات زوج ها و بهبود روابط زناشویی شناخته شده است.
دکتر وو ژی چن (Wu Zhichen):
دکتر وو ژی چن یکی از مشاوران معروف خانواده و زوج درمانی در چین است. او در دانشگاه های مختلف تدریس کرده و همچنین نویسنده چندین کتاب و مقاله در زمینه زوج درمانی و روابط بین فردی است.
دکتر لیو ژیانگ دونگ (Liu Xiangdong):
دکتر لیو ژیانگ دونگ یکی از متخصصان برجسته در حوزه روان شناسی خانواده و زوج درمانی است. او در مراکز مختلف روان شناسی در پکن فعالیت دارد و کارهای پژوهشی و بالینی زیادی در این زمینه انجام داده است.
دکتر چن جونگ لین (Chen Zhonglin):
دکتر چن جونگ لین یکی از اساتید برجسته روان شناسی و مشاوره ازدواج و خانواده است. او در دانشگاه های معتبر چین تدریس کرده و به عنوان مشاور در زمینه روابط زوج ها و مشکلات خانواده فعالیت دارد.
این افراد با تحقیقات، تدریس و مشاوره های خود نقش مهمی در پیشرفت و توسعه زوج درمانی در چین ایفا کرده اند و به بهبود روابط و ارتقاء سلامت روانی زوج ها کمک می کنند.
روانپزشک ایرنی در چین
تازه های روانپزشکی در چین نشان می دهد روانپزشکی در چین در حال رشد و توسعه است و در سال های اخیر پیشرفت های قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته است. برخی از تازه های روانپزشکی در چین شامل پیشرفت های علمی، تغییرات سیاستی و افزایش آگاهی عمومی می باشد.
هر چند با تمام توسعه های صورت گرفته یکی از مهم ترین مشکلات مهاجران ایرانی ناتوانی در نشان دادن دقیق مشکل خود به روانپزشک چینی هستند پس اگر نیاز به یک روانشناس ایرانی در چین داشتید حتما با ما تماس بگیرید.
در اینجا به برخی از مهم ترین تازه های روانپزشکی در چین اشاره می کنم:
- افزایش آگاهی و کاهش تبعیض:
افزایش آگاهی عمومی نسبت به مسائل سلامت روان و تلاش برای کاهش تبعیض علیه افراد مبتلا به اختلالات روانی. برنامه های آموزشی و کمپین های عمومی برای افزایش درک و پذیرش اجتماعی از مشکلات روانی به راه افتاده اند.
- پیشرفت در پژوهش های علمی:
تحقیقات علمی در زمینه های مختلف روانپزشکی از جمله نوروساینس، ژنتیک روانپزشکی و درمان های جدید مانند درمان های مبتنی بر فناوری های نوین (مثل واقعیت مجازی و هوش مصنوعی) در حال انجام است.
- توسعه خدمات روانپزشکی آنلاین:
استفاده از فناوری های دیجیتال برای ارائه خدمات روانپزشکی آنلاین افزایش یافته است. پلتفرم های مختلف مشاوره آنلاین و اپلیکیشن های سلامت روان به مردم کمک می کنند تا به خدمات روانپزشکی دسترسی داشته باشند.
- افزایش تعداد متخصصان روانپزشکی:
دولت چین در حال سرمایه گذاری بر روی آموزش و تربیت بیشتر روانپزشکان و متخصصان سلامت روان است تا کمبود نیروی انسانی در این حوزه کاهش یابد.
- توسعه برنامه های درمانی جامع:
برنامه های درمانی جامع تری برای درمان اختلالات روانی طراحی شده اند که شامل ترکیبی از درمان های دارویی، روان درمانی، و حمایت های اجتماعی و خانوادگی است.
- قوانین و سیاست های جدید:
قوانین جدیدی برای حمایت از حقوق افراد مبتلا به اختلالات روانی و بهبود شرایط خدمات درمانی و حمایتی وضع شده است. این قوانین شامل تأمین بودجه بیشتر برای خدمات روانپزشکی و حمایت از حقوق بیماران روانی می باشد.
- همکاری بین المللی:
چین همکاری های بین المللی خود را در زمینه روانپزشکی افزایش داده است. شرکت در کنفرانس های بین المللی، تبادل دانش و تجربه با کشورهای دیگر و همکاری در پروژه های پژوهشی مشترک از جمله این اقدامات است.
این پیشرفت ها نشان دهنده تعهد جدی چین به بهبود وضعیت سلامت روان مردم و توسعه علمی و حرفه ای روانپزشکی در این کشور است.
روانپزشکان معروف چین
در چین، تعدادی از روانپزشکان برجسته با تحقیقات، آموزش و درمان های بالینی خود تأثیر قابل توجهی بر روی پیشرفت این حوزه داشته اند. در اینجا به چند روانپزشک معروف چینی اشاره می کنم:
دکتر وانگ ژی کیانگ (Wang Zhijian):
دکتر وانگ یکی از پیشگامان روانپزشکی در چین است و تحقیقات گسترده ای در زمینه اختلالات اضطرابی و افسردگی انجام داده است. او استاد دانشگاه پکن و نویسنده چندین مقاله علمی معتبر در زمینه روانپزشکی است.
دکتر کیو پینگلین (Qiu Pinglin):
دکتر کیو در زمینه روانپزشکی کودکان و نوجوانان تخصص دارد و در دانشگاه شانگهای فعالیت می کند. او نقش مهمی در توسعه برنامه های درمانی برای اختلالات روانی کودکان در چین ایفا کرده است.
دکتر لیو تیان جی (Liu Tianji):
دکتر لیو یکی از متخصصان برجسته در زمینه اختلالات روانی شدید مانند اسکیزوفرنی است. او در دانشگاه فودان تدریس می کند و تحقیقات گسترده ای در زمینه درمان های نوین برای اختلالات روانی انجام داده است.
دکتر ژانگ مینگ یو (Zhang Mingyu):
دکتر ژانگ یکی از روانپزشکان برجسته در زمینه نوروساینس و روانپزشکی بیولوژیک است. او در دانشگاه علم و صنعت چین فعالیت دارد و پژوهش های مهمی در زمینه عملکرد مغز و ارتباط آن با اختلالات روانی انجام داده است.
دکتر ژو ژی جون (Zhou Zhijun):
دکتر ژو یکی از متخصصان روانپزشکی جامعه نگر و مشاوره روانی است. او در دانشگاه پزشکی هاربین تدریس می کند و برنامه های متعددی برای بهبود سلامت روانی جامعه ارائه داده است.
دکتر لین شاوهوآ (Lin Shaohua):
دکتر لین یکی از پیشگامان در زمینه روانپزشکی فرهنگی است. او در دانشگاه پزشکی سیچوان فعالیت می کند و پژوهش های گسترده ای در زمینه تأثیر فرهنگ بر سلامت روانی انجام داده است. این روانپزشکان با تلاش های علمی، آموزشی و بالینی خود نقش مهمی در پیشرفت روانپزشکی در چین ایفا کرده اند و به بهبود کیفیت زندگی بیماران روانی در این کشور کمک کرده اند.
خدمات روانپزشکی برای کشورهای مختلف آسیایی
- روانپزشک ایرانی در چین
- روانپزشک ایرانی در ژاپن
- روانپزشک ایرانی در آذربایجان
- روانپزشک ایرانی دردر عربستان
- روانپزشک ایرانی در در اردن
- روانپزشک ایرانی در ازبکستان
- روانپزشک ایرانی در اندونزی
- روانپزشک ایرانی در تاجیکستان
- روانپزشک ایرانی در تایلند
- روانپزشک ایرانی در ترکمنستان
- روانپزشک ایرانی در ترکیه
- روانپزشک ایرانی در سنگاپور
- روانپزشک ایرانی در عربستان
- روانپزشک ایرانی در قطر
- روانپزشک ایرانی در امارات
- روانپزشک ایرانی در بحرین
- روانپزشک ایرانی در فلسطین
- روانپزشک ایرانی در کره جنوبی
- روانپزشک ایرانی در مالزی
- روانپزشک ایرانی در عمان
- روانپزشک ایرانی در هنگ کنک
- روانپزشک ایرانی در مالدیو
- و بسیاری دیگر از کشورهای آسیایی که نیاز به خدمات روانشناختی دارند.
منبع: